Michele-Bellaiche

Om Michèle Bellaiche

Michèle Bellaiche er en erfaren og stærk profil på TV-skærmen, og har været det de seneste 22 år.

Hun har både jagtet rockere og dårlige håndværkere i programmer som ”Station 2” og ”Klamphuggerne”, stillet skarpe spørgsmål til politikerne i såvel Nyhederne og debatprogrammer, og delt ud af sine personlige erfaringer om at være pårørende til en dement i TV2 dokumentaren ”Når hjernen svigter”

De seneste 12 år har hun været at finde på Go’aften og Go’morgen Danmark, hvor hun på sin altid jordnære og folkelige facon har interviewet alle slags mennesker.

Michèle Bellaiche har gennem sin karriere talt med mange spændende mennesker blandt andre den 44. amerikanske Præsident Barack Obama, den tibetanske leder Dalai Lama, Hollywoodskuespiller Bradley Cooper samt verdensstjernen Robbie Williams, som hun i øvrigt engang fik overtalt til at smide bukserne foran 800.000 jublende danskere.

Michèle Bellaiche kan med sin positive energi og sjove anekdoter sprede stemning og inspiration, uanset hvor og med hvem, hun befinder sig.

Michèle er en flittig benyttet foredragsholder, ordstyrer & konferencier. Hun er desuden Direktør i kvindenetværket WomanGourmet og Ambassadør for velgørenhedsfonden CoolUnite der støtter udsatte og sårbare børn i Danmark.

TV Vært

Michèle Bellaiche har været Studievært i mere end 23 år.

Hun har lavet Nyheder/Debatprogrammer, Dokumentarer, Kriminalmagasinet ”Station 2”, Forbrugerprogrammer som ”Klamphuggerne”og ”Bli’r du plukket?”

Michèle Bellaiche er ligeledes fast vært på den årlige Oscar-uddeling, som sendes direkte fra LA i Hollywood.

Derudover har hun været vært for store begivenheder som f.ek.s Folketingsvalg, ”Knæk Cancer”, ”Støt Asien” Kronprinsparrets bryllup mm.

De seneste 12 år har hun været vært på Go’aften og Go’morgen Danmark på TV2.

IMG_0093
IMG_3736

Ordstyrer & Konferencier

Michèle Bellaiche har mere end 20 års erfaring som ordstyrer, moderator og konferencier for nogle af landets største virksomheder og organisationer. Hun er ”specialist” i at styre store forsamlinger af deltagere igennem en konference, temadag, prisoverrækkelse, seminar eller personaledag på en kompetent, skarp og professionel måde – og altid med et glimt i øjet.

Blandt tilbagevendende faste kunder tæller bl.a. Dansk Erhverv. PwC, Nykredit, Netcompany og Konxion.. Men også virksomheder som Irma, Coop, Coolshop, Adecco, Egmont, Danske Bank og Dansk Design Center samt organisationer og foreninger som f.eks. HK, 3 F, KL, FOF, AOF, FOA og Kræftens Bekæmpelse har anvendt Michele Bellaiche’ kompetencer som moderator, ordstyrer, konferencier eller interviewer ved deres arrangementer.

Det siger kunderne

"Michele Bellaiche var en fornøjelse at samarbejde med. Hendes professionelle tilgang til vores 'God Morgen Adecco' koncept var en stor hjælp, og gav os tryghed ifht. udførelsen. Hun formåede at engagere alle vore medarbejdere med hendes humor og ikke mindst fantastiske charme og udstråling på scenen. Jeg har aldrig før fået så god feedback på hverken indhold eller "foredragsholder", som jeg fik fra vores medarbejdere i lørdags. Tusind tak Michele!"

Mickey Maymann
CEO, Adecco

"Kære Michèle.Tusind tak for dit engagement til vores kunde-event Salesforce Live! Jeg er imponeret over din forberedelse og professionelle tilgang til eventet - ligesom jeg værdsætter, at du delte dine erfaringer i forhold til indhold samt sikring af det bedste flow i eventet. Jeg glæder mig til at samarbejde med dig i fremtiden"

Majken Nielsen
Nordisk Marketing Direktør SALESFORCE

"Michèle Bellaiche er meget professionel. I hendes selskab er man fuldstændig tryg, og så er hun totalt charmerende med en fed humor"

BMW Danmark

"Den 28. september 2019 afholdte vi i Musikkens Hus "A Conversation with President Barack Obama" - et erhvervsarrangement om lederskab og entreprenørskab, der bestod af en modereret samtale på 60 minutter mellem President Obama og undertegnede. Der ventede en opgave, der krævede grundig forberedelse. For succesparameteret var klart: Jeg skulle evne at gennemføre en interessant og relevant samtale på statsmandsniveau, uden at være statsmand. Michèle og jeg kendte ikke hinanden før, men jeg fik hende anbefalet som coach til opgaven. Den krævede træning, og dér var Michèle fremragende. På ganske kort tid fik hun med charme og præcision uddannet mig, så jeg evnede at gøre mit bedste og samtidig være afslappet parat og til stede i samtalen. Hele samtalen. For det skylder jeg Michèle en kæmpe tak. Hun løftede opgaven formidabelt"

"Vi har anvendt Michele som ordstyrer på Folkemødet 2016. Det gjorde hun virkelig godt. Til selve debatten håndterede Michele et panel på 8 deltagere og en folkeskoleklasse med 22 elever, som hun bragte i spil på de helt rigtige tidspunkter. Hendes forberedelse var minutiøs og imponerede os. Hun var i kontakt med flere deltagere inden arrangementet og koordinerede skoleklassens deltagelse sammen med elever, lærere og forældre. Hertil kommer, at Michele er omgængelig, løsningsorienteret og behagelig at arbejde sammen med. Vi vil helt sikkert være interesseret i at anvende Michele i en anden sammenhæng."

Kristoffer Brun Gram
HK